Contact

Café Haarlemmerplein 66
Zo t/m Do 12.00 – 01.00
Vr & Za 12.00 – 02.00

Restaurant Haarlemmerplein 58
Diner woensdag t/m zaterdag vanaf 18.00 
Terras (Willems Wijnbar) elke dag vanaf 15.00

Tel 020 3413508
Bereikbaar ma t/m za 12.00 – 19.00

Reserveren met een grote groep? info@de-willem.nl

Werken bij de willem? Solliciteer hier

Email adres

Groepen

In de Willem hebben we meerdere mogelijkheden voor groepen. Het restaurant en het café bestaan uit 3 verdiepingen en volop mogelijkheden. De gebouwen spiegelen precies, we hebben aan beide kanten een kelder (de speakeasy bar in het café en de wijnkelder in het restaurant), de begane grond en een mezzanine waar we lange tafels kunnen maken voor groepen (semi privé maar wel meer in de reuring).  In het restaurant hebben we ook een semi privé ruimte voor maximaal 12 personen: De Wijnkamer

Voor de privé ruimtes vragen we een huur wat bepaald wordt door de grootte van de groep. 

Voor vragen, mogelijkheden en offertes kan je mailen naar info@de-willem.nl

Restaurant

Haarlemmerplein 58  (Noordzijde)
Diner wo t/m za vanaf 18.00

Terras (Willems Wijnbar) elke dag vanaf 15.00

Voor het diner serveren wij een vier of vijf gangen menu van de chef of a la carte gerechten en prachtige wijnen uit onze wijnkelder

Dinerkaart

Restaurant wijnkaart

In de zomer kun je op het terras van ons restaurant reserveren voor de borrel en voor diner, garantie op een heerlijk plekje in de zon! 

Elke dag zijn we van 15.00 tot 23.00 open aan de noordzijde als ‘Willem’s Wijnbar’ voor heerlijke wijnen en snacks op ons terras! 

Dineren met een grote groep? Mail naar info@de-willem.nl 

Café

Haarlemmerplein 66 (Zuidzijde)
Zo t/m Do 12.00 – 01.00
Vr & Za 12.00 – 02.00

In het cafe zijn we elke dag geopend vanaf 12.00 voor de lunch, borrel, diner en alles daar tussen in! Je kunt binnen een tafeltje reserveren, maar we houden altijd plaats voor walk ins. 

Lunch

Diner

Dranken

Café wijnkaart

In de zomer reserveren we het terras niet, mocht het druk zijn op het terras maken we een wachtlijst en lukt het bijna altijd een plekje te veroveren! 

Dineren met een grote groep? Mail naar info@de-willem.nl 

De Willem

Café, restaurant & wijnkelder

Ontbijt, lunch, diner en borreltje(s) tot laat.
Proef wijnen uit de oude en nieuwe wereld terwijl de geur van versgebakken brood je tegemoet komt. De grote selectie (natuur)wijnen vind je in onze wijnkelder onder het restaurant, waar ruimte is voor een besloten diner of groep. 

Chef Jef bereidt met zijn team de leukste gerechten en het menu verandert vaker dan de seizoenen. Een snack aan de bar of uitgebreid tafelen. Koffie overdag of drankjes in het weekend.
Bij ons is altijd plek.